Alles over onze app

Vragen over onze app? Of gewoon benieuwd? Lees dan verder!

Boodschappen uit de luie stoel

Zou het niet handig zijn als jij nooit meer aan je boodschappen hoeft te denken? Dat je nooit meer in de rij hoeft te staan voor de kassa? Dat ze bezorgd worden op het moment dat jij ze nodig hebt? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want met de Stockon app doe je voortaan gewoon boodschappen vanuit je luie stoel! Via onze gratis app maak je heel snel een boodschappenlijstje aan. Met een paar tikken voeg je je favoriete producten toe en deze staan bij de eerstvolgende levering bij jou op het aanrecht.

Lekker blijven updaten

We zijn onze dienst constant aan het verbeteren en daarom is het fijn als jij feedback geeft. Iedere twee tot drie weken bouwen we een nieuwe app update. Zo kunnen we snel kleine probleempjes oplossen of grotere nieuwe features toevoegen. Dat doen we allemaal op basis van de feedback die wij van jullie krijgen. Dus is er iets waarvan jij denkt dat het beter kan? Laat het ons weten! Onze developers zitten klaar om online boodschappen doen zo makkelijk mogelijk te maken.

Wil je weten hoe de app werkt? Benieuwd naar alle updates en wat we daarin hebben toegevoegd? Of naar het development-team?

Klik dan op onderstaande buttons.

 

Download de app