Assortiment

Bij Stockon koop je rechtstreeks van de producent. Zo zijn jouw boodschappen altijd vers en voordelig.

Rechtstreeks van de producent

Bij Stockon koop je jouw favoriete producten rechtstreeks bij de producent. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij voordelig bij Stockon boodschappen kan doen, maar ook voor een uniek en snel ontwikkelend assortiment. Ook zorgt dit ervoor dat de houdbaarheidsdatum van bijvoorbeeld zuivel langer is dan als je het koopt in de supermarkt!

Hieronder zie je de verschillende categorie├źn boodschappen die je bij Stockon kan bestellen. Je kan ook ons hele assortiment en de voordelen daarvan zien in de app.

 

Download de app!

De voorraadkast

Stockon begon als een service die je helpt om gemakkelijk en slim je voorraadkast te vullen. Inmiddels bieden we veel meer soorten producten aan, maar we hebben nog steeds een indrukwekkend assortiment aan houdbare producten en huishoudproducten. De meeste van deze producten zijn minimaal 28 dagen houdbaar, echter in sommige gevallen hanteren we 14 dagen.

Daarnaast hebben we voor veel van deze producten een uniek huismerk beschikbaar. Wij bieden als enige van Nederland Boni Selection van de Belgische Colruyt Supermarkten aan. Belgische kwaliteit met Hollandse prijzen. Probeer dus vandaag nog wat onze zuiderburen te bieden hebben!

Assortiment voorraad

Superverse zuivel

In september 2018 zijn we begonnen met het leveren van superverse zuivel aan alle huishoudens in Nederland! Waarom supervers? Omdat we het rechtstreeks van de producent leveren natuurlijk! Zo is de zuivel verser dan vers en is het ook langer houdbaar dan de zuivel die je in de supermarkt koopt.

De zuivel wordt gekoeld geleverd in dozen die speciaal ontwikkeld zijn om 36 uur koud te kunnen blijven en zo min mogelijk schade op te leveren tijdens vervoer.

Assortiment zuivel

No Waste Bread

In november 2018 hebben we ons eigen versgebakken brood gelanceerd. In samenwerking met Incubaker is er een brood ontwikkeld dat langer goed blijft in de vriezer. No Waste Bread is gemaakt van een hele goede kwaliteit tarwe uit Frankrijk en Duitsland die veel eiwitten bevat. Daardoor is het brood wat steviger en elastischer zonder dat het klef is.

No Waste Bread wordt direct na bakken vanuit de bakkerij naar de consument gebracht. En dat betekent echt vers brood om thuis in te vriezen. En omdat het zo lang goed blijft in de vriezer, hoef je niks weg te gooien!

Assortiment brood

Verse groente & fruit

In december 2018 hebben we de stap gezet om verse groente en fruit toe te voegen aan het assortiment. In samenwerking met de startup Fresh Fulfillment zorgen we ervoor dat deze groenten goed ingepakt en vervoerd kunnen worden en dat we snel het start-assortiment kunnen gaan uitbreiden! Download de Stockon app en bestel nu ook online groenten en fruit.

Assortiment groente en fruit

Mis je nog iets?

Het assortiment van Stockon is ook altijd aan het groeien. We voegen elke week weer nieuwe producten toe om jouw keuze te vergroten, maar ook omdat klanten erom gevraagd hebben. Mis jij iets in ons assortiment? Laat het ons weten via de chat. Wij voegen het product toe zodra er genoeg animo is en we het rechtstreeks van een producent kunnen leveren.

Alle producten zien? Download de app.