Hoe Stockon je boodschappen levert

Bij Stockon kun je heel goed zelf bepalen wanneer jij je boodschappen op het aanrecht hebt staan. Op deze pagina lees je hoe je dat heel snel regelt in de app.

Download de app

Welke dag komt jou het beste uit?

Een beetje voorspelbaarheid in het leven kan geen kwaad. Wij bij Stockon vinden het dan ook erg belangrijk om jou een vaste bezorgdag aan te bieden. Dat is de eerste stap die je zet om je boodschappen keurig thuisbezorgd te krijgen. Na deze keuze kun je bepalen op welk moment je boodschappen aan de deur worden bezorgd. Hoe ruimer de tijd die je kiest voor ons om langs te komen, hoe beter het voor het milieu is en hoe meer korting je krijgt.

Dag bepaald? Dan heb je deze 3 keuzes

Ben je overdag thuis of ontvang je de boodschappen liever na vijven? En wil je het bezorgmoment zo veel mogelijk kunnen pinpointen of maakt het niet zo veel uit? Allemaal keuzes, maar wij maken het je makkelijker. Daarom deze 3 mogelijkheden. Hoe ruimer de bezorgtijd die je kiest, hoe meer korting je krijgt én, niet geheel onbelangrijk, hoe minder belasting voor ons milieu.

Hieronder een overzicht. Het aantal blaadjes geeft aan hoe milieubewust jij bezig bent.

Hele dag’s Avonds
18:00 – 22:00 (nieuw!)
in blokken van 2 uur
17:00 – 22:00
€ 2 korting€ 1 korting

Je ziet het, je boodschappen laten bezorgen is een fluitje van een cent. Open snel de app en kies jouw ideale moment.

Ik weet genoeg, download de app

Wie bezorgt je boodschappen?

Het vertrouwde PostNL zorgt ervoor dat je boodschappen veilig en wel bij jou thuis worden bezorgd. Van Den Helder tot Maastricht, van Delfzijl tot Middelburg; Stockon bezorgt als eerste overal in Nederland. En ja, óók op de Waddeneilanden.

O ja, kies je bij ons voor dagbezorging, dan weet je waarschijnlijk wel het moment dat je “vaste” bezorger bij jou voor de deur staat. Want pakketjes bestellen en ontvangen is immers niet nieuw. Zo heb je een goede indicatie van het levermoment. Succes met bestellen!

Wil jij je boodschappen ook zo makkelijk thuisbezorgd krijgen?

Download en installeer dan nu de app, tik je boodschappenlijstje bij elkaar en begin met Stocken. Boodschappen zet je met een tik op het scherm ‘aan’ om ze bezorgd te krijgen en met hetzelfde gemak zet je ze weer ‘uit’ om een keertje over te slaan. Zo leert de app van jouw gebruik en voorspelt later wanneer jij wat nodig hebt. Probeer het een keertje. Krijg je geen spijt van. 🙂

Download nu de app