Hoe Stockon je boodschappen levert

Bij Stockon kun je heel goed zelf bepalen wanneer jij je boodschappen op het aanrecht hebt staan. Op deze pagina lees je hoe je dat heel snel regelt in de app.

Download de app

Welke dag komt jou het beste uit?

Een beetje voorspelbaarheid in het leven kan geen kwaad. Wij bij Stockon vinden het dan ook erg belangrijk om jou een vaste bezorgdag aan te bieden. Dit is de eerste stap die je zet om je boodschappen keurig thuisbezorgd te krijgen. Na deze keuze kun je bepalen op welk tijdstip je boodschappen aan de deur worden bezorgd. Hoe ruimer het tijdvak dat je kiest voor ons om langs te komen, hoe beter het voor het milieu is en vandaar dat we dit belonen met een leuke korting.

Bezorgmoment kiezen in de Stockon App

Dag bepaald? Dan heb je deze 3 keuzes

Ben je de hele dag thuis of ontvang je de boodschappen liever na je drukke werkdag? Wil je het bezorgmoment zo veel mogelijk kunnen pinpointen of maakt het niet zo veel uit? Bij ons heb je de mogelijkheid om voor beide opties te kiezen. Daarom heb je de optie voor een ‘hele dag levering’ of een tijdvak van twee uur. Hoe ruimer de het tijdvak dat je kiest, hoe meer korting je krijgt én, niet geheel onbelangrijk, hoe minder belastend voor ons milieu.

Hieronder een overzicht. Het aantal blaadjes geeft aan wat de meer milieubewuste keuze is.

Hele dagin blokken van 2 uur
17:00 – 22:00
Blaadje milieuvriendelijk
€ 2 korting

Je ziet het, je boodschappen laten bezorgen is een fluitje van een cent. Open snel de app en kies jouw ideale moment.

Ik weet genoeg, download de app

Wie bezorgt je boodschappen?

Het vertrouwde PostNL zorgt ervoor dat je boodschappen veilig en wel bij jou thuis worden bezorgd. Van Den Helder tot Maastricht, van Delfzijl tot Middelburg; Stockon bezorgt als eerste overal in Nederland. En ja, óók op de Waddeneilanden*.

O ja, kies je bij ons voor dagbezorging, dan weet je waarschijnlijk wel het moment dat je “vaste” bezorger bij jou voor de deur staat. Want pakketjes bestellen en ontvangen is immers niet nieuw. Zo heb je een goede indicatie van het levermoment. Succes met bestellen!

* Alleen mogelijk met de ‘hele dag’ levering optie

Wil jij je boodschappen ook zo makkelijk thuisbezorgd krijgen?

Download en installeer dan nu de app, tik je boodschappenlijstje bij elkaar en begin met Stocken. Boodschappen zet je met een tik op het scherm ‘aan’ om ze bezorgd te krijgen en met hetzelfde gemak zet je ze weer ‘uit’ om een keertje over te slaan. Zo leert de app van jouw gebruik en voorspelt later wanneer jij wat nodig hebt. Probeer het een keertje. Krijg je geen spijt van. 🙂

Download nu de app