4x zomerbier voor die warme zomeravonden

Categorie: Over je voorraad Leestijd: 4
Deel:

De zomer is in volle gang! Overal om je heen hebben mensen het al over vakantie, maar jij moet het de komende tijd doen met die paar zonnestralen in Nederland. Gelukkig maakt zomerbier alles beter. Daarom hebben wij speciaal voor jou een paar van de fijnste zomerse biertjes op een rij gezet. En zo kom ook jij de komende tijd wel door.

Corona: zomerbier met sterrenstatus

corona op het strand

Hoe kun je nou weer beter in de summer vibe komen dan met een Mexicaans biertje. Bierproevers vinden het misschien niet het beste bier ooit, maar dit is toch heerlijk voor bij een BBQ of als je na je werk de laatste zonnestralen pakt in de tuin. Doe een partje limoen in de fles en geniet van het vakantiegevoel.

Radler: zomers bier voor sporters


Dit is een tip voor de lezers die eigenlijk niet zo van bier houden. Lekker fris op een warme dag en drinkt (bijna) als een glas limonade.

Wist je trouwens dat de naam Radler is afgeleid van Fahrrad, het Duitse woord voor fiets? In 1922 zag kroegeigenaar Franz Kugler zoveel dorstige fietsers voorbij komen dat hij besloot om bier met vruchtensap te mengen, zodat hij hen ook iets verfrissends kon aanbieden. Je leert iedere dag weer iets nieuws.

IJwit: bier uit eigen land

Zomers bier bij brouwerij 't IJ
Dit biertje is iets zwaarder dan de vorige, maar drinkt alsnog erg makkelijk (bijna te makkelijk). Dit witbier komt uit onze eigen hoofdstad en past perfect bij goed gezelschap! Dus leuk om samen een keer te proberen als je deze nog niet kent. Ook leuk als je IJwit wel al kende en hem net als wij gewoon erg lekker vindt.

Paulaner Hefe-Weizen: bier van de buren

Wil je liever een wat lichter witbier proberen, dan is deze misschien iets voor jou! Net als veel andere witbieren is deze lekker fris en zoetig, maar wat deze bijzonder maakt is de geur van banaan. Zorg dat je flinke glazen in huis hebt voor deze halve liters, want je wil ze natuurlijk zoals het hoort in een keer inschenken.

Dit waren ze weer voor deze zomer. Stond jouw favoriet erbij? Of kun je jouw favoriete biertjes ├╝berhaupt niet in ons assortiment vinden? Laat het ons dan weten! Wij voegen ze voor je toe en dan kan jij weer fijn boodschappen doen.

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.