Populair

Bedankt voor je opmerkingen, we lossen het graag op

Categorie: Boodschappen Leestijd: 3 minuten
Deel:

Stockon groeit – en hard ook. Elke dag neemt het aantal bestellingen bij ons toe. Mensen weten ons steeds beter te vinden en zien het gemak van onze dienst in. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee.

Maar soms steken er dan ook wat probleempjes de kop op. En daar krijgen we opmerkingen over. Vinden we ook fijn, want dan kunnen we er wat aan doen. In dit bericht lees je meer over onze groeipijnen en hoe we ze oplossen.

Complete pakketten

Ons motto is “Nooit meer zonder”. Ons doel is dat klanten nooit meer misgrijpen naar hun favoriete boodschappen. Het is dan extra zuur als er dan soms pakketten worden geleverd met ontbrekende boodschappen. En of dat nou komt omdat ze simpelweg op zijn bij de leverancier, door productieproblemen of door andere problemen maakt niet zo veel uit; we willen onze belofte waarmaken.

Daarom bestellen we vaker bij onze leveranciers en voorspellen we slimmer welke boodschappen er wanneer nodig zijn. Daarmee zijn we beter in staat om alle boodschappen af te leveren, precies zoals we beloven.

Punctuele tijden


We krijgen vaak te horen dat het zo fijn is dat we verschillende tijdvakken voor je levering aanbieden. Je kunt bij ons kiezen uit deze 3 bezorgmomenten: overdag, ’s avonds tussen 18:00 en 22:00 of ’s avonds in blokken van 2 uur. Daarmee doen we een belangrijke belofte die wij natuurlijk graag waar willen maken.

Maar soms lukt het niet om je boodschappen op tijd te bezorgen. Daarom zijn we op distributiecentrum bezig om meer mensen in te zetten om je boodschappen in te pakken. Daarmee kunnen we de pakketten sneller aanbieden bij PostNL. Die kunnen dan snel met je boodschappen op weg gaan om ze wél op tijd te bezorgen.

We zien ook dat veel Stockers hun boodschappen op maandag bezorgd willen hebben. De reden hiervan kan zijn dat dit nou eenmaal de eerste dag in de lijst is als je een bezorgdag uitkiest. Daarom zien veel mensen gelukkig geen bezwaar tegen het veranderen van deze bezorgdag als we hun dat vragen.

Intacte boodschappen


Als je bij ons kiest voor levering overdag, gaat je pakket mee met de reguliere pakketbezorging van PostNL. Je boodschappen stoppen we dan in een grote Stockondoos. Daarin schoven de boodschappen nog wel eens heen en weer, met schade tot gevolg.

Het positieve daaraan was dat we on-the-fly nieuwe producten uitvonden, zoals bijvoorbeeld Boni Selection Bokkenpootjeskruimels. Maar ja, dat was niet wat mensen bestelden bij ons. Die willen bokkenpootjes in hun oorspronkelijke vorm.

Daarom stoppen we je boodschappen vanaf nu in een doos die qua formaat beter bij de bestelde hoeveelheid past. En lege ruimte in de doos vullen we op met vulmateriaal. Zo zijn we beter in staat om je boodschappen ongeschonden op je aanrecht te krijgen.

We zijn nog jong…

We zijn nog maar jonkies op de markt van online boodschappen. Bovendien is het een markt die we grotendeels nog zelf moeten uitvinden. We leren elke dag, maar met leren komt ook foutjes maken. Gelukkig zijn we in staat om die foutjes snel te fixen. We zijn in ieder geval ontzettend blij met onze groei en vooral met onze klanten. Want dat is waar we het voor doen, hun leven elke dag een stukje makkelijker maken.

Zie jij nog dingen die beter kunnen? We horen ze graag via de chat. De mensen van onze klantenservice zitten voor je klaar.

Deel:

DOWNLOAD DE_STOCKON APP

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon