Je favoriete boodschappen zijn vanaf nu ingedeeld in handige categorieën

Categorie: Stockon App Leestijd: 4 minuten
Deel:

Een nieuwe week, een nieuwe verbetering in de Stockon-app. Vanaf nu kan je je favoriete boodschappen makkelijker vinden in categorieën en kan je vanaf meerdere plekken het zoekscherm bereiken. Handige veranderingen, al zeggen we het zelf. 🙂

Productsuggesties: boodschappen ingedeeld in categorieën

categorieën
Voorheen kon je zoeken naar een product door (deels) de naam in te voeren of je kon swipen door de boodschappen. Met duizenden online boodschappen kan dat swipen een ietwat vermoeiende bezigheid worden. En zoeken op naam? Tja, soms kan je beter een suggestie gebruiken. Dus bij deze: categorieën. Maakt het leven van de online shopper weer wat makkelijker.

Als je naar beneden scrollt in je voorraadlijst (je stock), dan kom je de categorieën vanzelf tegen. Van pasta tot koffiecups en van houdbare zuivel tot huidverzorging. Met een tik open je de categorie en kun je verder zoeken in de producten die onder die categorieën vallen.

scroll door je boodschappen in categorieën

Vanaf meer plekken zoeken

Met de categorieën komen er ook meer plekken waarvandaan je kan zoeken naar jouw favoriete boodschappen. Als je een categorie opent, kan je altijd op het vergrootglas rechtsboven tikken om naar een product te zoeken. Zodra je begint met typen, zoekt de app al naar producten die met die letter(s) beginnen.

Deel:

DOWNLOAD DE_STOCKON APP

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon