Stockon viert Kattendag: 5 dingen die jij voor je kat kunt doen

Categorie: Over je voorraad Leestijd: 4 minuten
Deel:

Bij Stockon geven we om katten en daarom vieren we vandaag Internationale Kattendag! Ze zijn eigenwijs, lief, knuffelbaar en hadden we al gezegd dat ze eigenwijs zijn? Het is geen wonder dat ze het internet compleet hebben overgenomen.

We grijpen natuurlijk ieder excuus aan om onze beestjes te vieren, dus bereid je voor: hier komen de kattenplaatjes.

#1 – Snack attack

Geef ze een lekker snack, want dat verdienen ze. Dag in, dag uit, moeten ze lijdzaam toezien hoe jij de deur uitgaat om de brokjes in het bakje te toveren. Als die gemiste kansen voor die bellyrubs. Het is tragisch, maar gelukkig gaat de liefde van een kat door de maag.

#2 – Diner voor twee

Nu we het toch over kattenvoer hebben. Plak er gelijk een 5-sterrendiner achteraan door je kat een keertje fancy voer te geven in plaats van die droge brokjes. Schenk er een schaaltje kattenmelk naast en je beestje weet niet wat ‘m overkomt.

#3 – Kat in ‘t bakkie

Verwen ze met een schone kattenbak. Natuurlijk hoor je dit sowieso gewoon te doen, maar doe het voor de vorm nog maar eens. Wij vinden een schone wc ook veel fijner dan die groezelige dixi op dat ene festival.

#4 – Makkelijk speelgoed

Als je geen tijd (of zin) hebt gehad om een kattenvilla te bouwen, kun je ook je lege papieren Stockon tas in de kamer neerleggen. Grote kans dat poekie dit nog interessanter vindt dan die met fleece gevoerde kattenmand die je speciaal voor haar hebt gekocht. Ja, die ene mand die ze steeds straal voorbijloopt om een halve meter verderop op de grond te gaan liggen.

#5 – Love thy cat

En dan tot slot, geef je beestje veel liefde. Een aai over de bol als ze langsloopt of de ruimte die ze nodig heeft als ze je weer eens negeert. Fijne Internationale Kattendag!

grijze tijger ligt op stockon tas

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.