Even kennismaken met de Back-end Product Owner

Categorie: Over Stockon Leestijd: 5 minuten
Deel:

Er komen bij Stockon steeds meer mensen bij op kantoor en daarom is het leuk om af en toe te kijken wie wat doet. De vorige keer maakten jullie kennis met Esther, onze Customer Care Team Lead. Deze keer nemen we een kijkje achter de schermen en babbelen we met Benjamin.

Back-end Product Owner Benjamin op de bank voor Stockon

We beginnen makkelijk. Wie ben je en wat doe je bij Stockon?

Ik ben Benjamin, 31 jaar en de Back-end Product Owner bij Stockon

En wat doe je dan precies als Back-end Product Owner?

Ik ben verantwoordelijk voor de systemen aan de achterkant van de app. Daar hoort bijvoorbeeld Betty Blocks bij, het systeem waar alle klantgegevens, bestellingen, voorraden en facturen in worden bijgehouden.

Ik ben nu druk bezig met het klaarzetten van nieuw assortiment en onze prijsvergelijker waarmee we onze prijzen ten opzichte van andere partijen in de markt dagelijks checken. Zo zijn klanten altijd het voordeligst uit bij Stockon.

Dat klinkt als een flinke taak!

Dat is nog niet eens alles. Bij de back-end horen ook onze algoritmes. Zo voorspellen we onder andere welke nieuwe boodschappen een klant nodig heeft. Gelukkig doe ik dat niet alleen. Ik werk samen met een team en met elkaar bekijken we dan wat we de komende tijd kunnen aanpakken.

Wat is er eigenlijk veranderd in de tijd dat jij hier werkt?

Ik zit er al vanaf het begin bij, dus het was vooral leuk om te zien hoe de organisatie steeds professioneler werd. In het begin waren we met een klein clubje, maar er komen steeds meer mensen bij die veel ervaring en kennis met zich meebrengen. Daardoor kunnen we nu erg snel stappen maken.

Vind je dat ook het fijnst aan werken bij Stockon?

Ja, ik vind het erg positief dat Stockon nog steeds een kleine organisatie is waar heel snel geschakeld wordt en waar snel beslissingen worden genomen. Je ziet ook dat het tempo hoog ligt. In zo’n korte tijd, zoveel nieuwe producten toevoegen zou ergens anders niet zo snel gaan, maar we hebben er hier de juiste mensen en techniek voor.

Je gebruikt Stockon zelf ook. Heb je favoriete boodschappen waar je naar uitkijkt?

Nee, niet echt. Alhoewel ik wel van koken hou. Als kleine jongen vond ik het geweldig om met mijn moeder mee te gaan naar de supermarkt ik wist van veel producten zelfs uit m’n hoofd hoe duur ze waren, maar nu laat ik het liefst alles bezorgen. Dan hou ik meer tijd over voor andere dingen.

Ik heb trouwens gehoord dat je een bierliefhebber bent. Wat is nou echt Benjamin’s biertip?

Met het warme weer van de afgelopen weken lust ik altijd wel IJwit, maar op een iets koelere avond is de Tripel Karmeliet lekker. Ik heb laatst trouwens ook Kwaremont op de wishlist van Stockon gezet. Die is ook erg lekker.

Over lekker gesproken. Klopt het dat ik je op kantoor wel eens koekjes zie uitdelen?

Ja, ik ben zelf niet eens echt een zoetekauw, maar ik probeer een beetje voor iedereen te zorgen. Ik bestel de boodschappen voor op het kantoor, dus ik zorg ervoor dat er altijd iets lekkers tussen zit.

Stockon Team blij voor kantoor
We hopen dat je nu een beetje beter weet hoe het er bij ons aan toe gaat. Vond jij dit ook gezellig? Check dan de vacatures op onze website en misschien zien we je binnenkort wel op kantoor.

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.