Korting bij Stockon

Categorie: Over Stockon Leestijd: 3 minuten
Deel:

Iedereen is bekend met de kortingssystemen bij de bekende supermarkt. Zo heb je de “twee halen, één betalen”, “1+1 gratis” en “koop nu drie stukken van artikel X en krijg 20% korting!”. Heel fijn, deze koopjes, helemaal als je jezelf ziet als een getraind jager van goede deals.

Echter zijn er ook nadelen aan hoe de traditionele supermarkt jou korting geeft. Kortingsacties in de supermarkt zorgen er vaak voor dat je een merk van het product koopt dat eigenlijk helemaal niet jouw merk is. Je eet natuurlijk liever het merk pindakaas wat jij het lekkerst vindt, en je bent ook al helemaal gewend aan de fijne lavendelgeur van de wasverzachter die je het liefst gebruikt. Of je het nou merkt of niet, je hebt altijd favorieten als het gaat om je dagelijkse boodschappen!

Bij Stockon proberen we daar met jou over mee te denken. Deze week hebben we daarom een nieuw kortingssysteem geïntroduceerd in onze app. Je krijgt bij ons een percentage korting vanaf het moment dat je je producten in je mandje doet, en het maakt niet uit welke producten! Dit percentage groeit mee naarmate je meer bestelt. Bij een winkelmandje van €1,- zal dit niet echt opvallen, maar bij een bestelling van €25,- zit je al op een kortingspercentage van 5% over je hele levering. Dit loopt op tot 10% korting bij een levering van €100,-. Wij kunnen een grotere bestelling namelijk efficiënter inpakken en vervoeren, en dit voordeel willen we met jou delen.

Jij wilt slim boodschappen doen, maar ook je favoriete producten in huis hebben. Waar je bij normale supermarkten afhankelijk bent van welke artikelen deze week, deze maand of dit jaar in de aanbieding zijn, krijg je bij ons altijd korting op jouw favoriete producten!

Dat is pas slim boodschappen doen.

Deel:

DOWNLOAD DE_STOCKON APP

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon