Nieuw in de app: huismerklabels, een spaarpot en een nieuw tijdvak

Categorie: Stockon App Leestijd: 4 minuten
Deel:

28 september 2018 – We hebben de laatste tijd al flink aan de app gesleuteld, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering! Daarom zijn onze developers weer druk bezig geweest om jullie feedback om te zetten in een gloednieuwe update. Wil je weten wat er allemaal is veranderd? Hieronder vind je alles over de nieuwe app features.

Zoekt en gij zult vinden

We kregen na onze laatste update vooral veel feedback over het zoeken in de app. Jullie vonden het namelijk jammer dat je alleen vanaf de productpagina naar producten kon zoeken. Daar was gelukkig een snelle oplossing voor!

Zoeken doe je nu via de groene zoek-button die je ook op de actiepagina en in jouw favorieten vindt. Scheelt toch weer een extra tik.

In de app gebruik je nu de groene zoek-button

Een tijdvak met korting

Een ander nieuwtje is dat we een tijdvak van vier uur hebben ingevoerd. En tijd is natuurlijk geld, dus als jij voor dit tijdvak kiest, krijg je van ons €1 korting op je bestelling.

Jij blij, want jij krijgt je boodschappen met extra korting. Wij blij, want flexibelere tijden betekent efficiënter plannen. Hierdoor maken we minder kilometers en is dit nieuwe tijdvak ook nog eens beter voor het milieu!

Stockon app scherm met het nieuwe tijdvak

Stocktegoed in je spaarvarken

Het zou toch makkelijk zijn als je in een oogopslag kon zien hoeveel Stocktegoed je nog over hebt? Dat varkentje hebben we even gewassen!

Je resterende Stocktegoed is vanaf nu te zien aan het spaarvarken linksboven. Mest ‘m maar goed vet, want daar kun je veel voordeel uit halen. Je verdient al €10 Stocktegoed als iemand jouw persoonlijke code gebruikt en een eerste bestelling heeft ontvangen en betaald.

Stockon houdt van Boni Selection

We houden van het huismerk Boni Selection en dat willen we aan de wereld laten zien. Daarom hebben we het nu officieel gemaakt en er een label op geplakt.

Wil je zien welke producten bij het huismerk horen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment of zoek op Boni Selection!

Boni Selection producten zijn voorzien van een huismerklabel

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.