Nieuw in de app: zoeken met suggesties en filters

Categorie: Stockon App Leestijd: 3 minuten
Deel:

Er staan nu aardig wat producten in ons assortiment, waardoor het soms wat langer duurde om de boodschappen te vinden die jij wilde hebben. Omdat het zoeken naar producten wel overzichtelijk moet blijven, hebben we de zoekfunctie weer een beetje aangescherpt.

In deze update hebben we toegevoegd dat de app suggesties doet, waardoor je nog makkelijker bij je favoriete boodschappen komt en kun je tijdens het zoeken ook filteren op bijvoorbeeld merken, waardoor je de producten ziet die jij relevant vindt.

Zoeken met suggesties

Voorheen was het zo dat onze zoekfunctie alle producten liet zien die jouw zoekterm bevatten. Zocht je op melk, dan was het eerste product dat je zag melkchocolade van Tony. Nu is een reep chocolade niet verkeerd, maar dit was toch niet zo handig als jij gewoon een pak halfvolle melk zocht. Daarom doen we vanaf nu suggesties. Ben jij op zoek naar bier? Dan vragen wij je of je gewoon bier of bockbier zocht. Handig! Kunnen we eindelijk als een echte voorraadvriend jouw zinnen afmaken.

De stockon app doet suggesties bij zoeken

Zoeken met filters

Weet je al van welk merk je een bepaald product wil hebben? Dan kun je jouw zoekterm nu ook filteren. Stel: jij drinkt het liefst bier van Hertog Jan, dan wil je natuurlijk niet door alle andere merken bier heen scrollen. En dat hoeft dus ook niet meer, want je kunt vanaf nu gewoon filteren op jouw favoriete merk, categorie of kenmerk.

zoeken met filters in de stockon app

Bonusronde voor de Foodnetwerkers

Als je je bestelling via het Foodnetwerk krijgt, dan krijg je nog een kleine extra in deze app-update. Je kunt nu namelijk een comment toevoegen voor de bezorger van je bestelling. Handig als je bijvoorbeeld graag wil dat je boodschappen bij de buren worden bezorgd of als ze in de kliko voor de deur gedaan mogen worden.

Vragen, opmerkingen of iets ander?

Heb jij nog vragen over de nieuwe update of is er iets anders wat je ons wil vertellen? Ga dan naar de chat en maak een babbeltje met Esther of een van de andere Customer Care medewerkers.

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.