Nieuw in de app: inspiratie, geheugensteuntjes, boodschappenhulp en meer van dat soort slimme dingen

Categorie: Stockon App Leestijd: 5 minuten
Deel:

Met meer dan 2.200 producten in een app kan het zoeken op een klein scherm een lastige opgave worden. Je moest tot nu toe eigenlijk exact weten wat je altijd nodig hebt (door bijvoorbeeld alle producten in je voorraad minutieus na te gaan), dat intypen in het zoekscherm in de app en dan maar hopen dat je het vond.

Inspiratie en geheugensteuntjes

Om een beetje inspiratie op te doen (of zie het als geheugensteuntje als je wilt), kon je door onze producten swipen. Dat Tinderen door je producten was best aardig, maar je kon er ook een lamme duim van krijgen. We hebben dus wat dingetjes toegevoegd om het je wat makkelijker te maken. Vanaf nu word je beter voorzien van broodnodige geheugensteuntjes en inspiratie om je voorraad optimaal aan te kunnen vullen.

Categorieën en subcategorieën direct te zien

Het hoofdscherm hebben wij een tikkie gewijzigd. Vanaf nu tonen we alle productcategorieën op het scherm in een vaste volgorde. Als je op zo’n categorie tikt, zie je direct welke producten daarin horen. Een tik op een product voegt hem toe aan je vaste voorraadlijst. Op deze manier kun je heel makkelijk je vaste boodschappen vinden en hoef je niet direct in een zoekscherm te duiken.

In de Stocklight

Sommige producten verdienen wat extra aandacht. Bijvoorbeeld omdat ze in de aanbieding zijn, nieuw in het assortiment zijn of gewoon omdat ze onmisbaar in je voorraad zijn. Die producten vind je achter de groene knop “In de Stocklight”.

Vragen, suggesties of opmerkingen?

We vinden het altijd fijn om te horen wat je vindt. Schroom niet om al je vragen via de chat in de app te sturen. We zitten voor je klaar.

Deel:

DOWNLOAD DE_STOCKON APP

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon