Nieuw in de app: slim zicht op je kortingen

Categorie: Stockon App Leestijd: 2 minuten
Deel:

Het is weer eens tijd voor een nieuwe update! Wij kregen van jullie door dat het nog wel eens lastig kon zijn om te zien hoe je korting precies werd opgebouwd, dus daar zijn we direct mee aan de slag gegaan. Vanaf nu zijn al je kortingen een stuk overzichtelijker te zien in je bestellijst. Fijn he!

Hoe zat het ook alweer met je kortingen?

Voorheen werden al je kortingen bij het bekijken van je bestellijst gewoon op een grote hoop gegooid, waardoor het misschien een tikkeltje onoverzichtelijk was. Want welke kortingen heb je nou precies? En waar komt het allemaal vandaan?

Maths GIF

Wat is nieuw?

Dat moet nu een stuk duidelijker zijn. In plaats van één algemene korting, hebben we je kortingen nu opgesplitst, zodat je precies kunt zien welk bedrag van je totaal af gaat en waarom. Heel overzichtelijk op een rijtje, want dat is makkelijk.

En wil je weten waar je dit allemaal aan hebt verdiend? Tik dan op het vraagtekentje. Want korting is natuurlijk altijd leuk, maar nog een stuk fijner als je ook begrijpt waar het allemaal vandaan komt.

 

kortingen in je oude bestellijstEn dit zijn kortingen op je vernieuwde bestellijst

In de afbeeldingen hierboven kun je nog eens glashelder zien wat nou precies het verschil is. In de vernieuwde bestellijst zie je bovenin wat je Stockon korting is (De korting die je op al je boodschappen krijgt en die oploopt naarmate je meer bij ons bestelt). Ook kun je makkelijk zien hoeveel Stocktegoed je hebt ingezet. Je weet wel. Dat tegoed dat je hebt opgespaard met onze actiecodes.

Vragen, suggesties of opmerkingen?

We hopen dat het nu een stuk duidelijker is hoeveel korting je op je boodschappen krijgt. Heb je toch nog een vraag? Of is er iets anders wat je graag met ons wil delen? Stuur dan een berichtje via de chat in de app of op de website.

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.