Nieuw in de app: kalender en factuur downloaden

Categorie: Stockon App Leestijd: 4 minuten
Deel:

Een paar weken geleden kwamen we met nieuws over onze bestellijst, maar we hebben in de tussentijd zeker niet stilgezeten. En dus hebben we weer een app-update voor jullie klaarstaan! Deze keer hebben we een kalender toegevoegd! En niet alleen dat: met een tik op je scherm kun je vanaf nu je factuur downloaden.

Kies je bezorgmoment in de kalender

Hoe ging het eerst ook alweer? Je koos een dag, een tijdvak en na de eerste levering plande de app het volgende bezorgmoment automatisch twee weken later in. Wilde je je bezorgmoment aanpassen dan was het alleen mogelijk om een andere dag of een ander tijdvak te kiezen.

Stockon App bezorgmoment wijzigen Stockon App kies een dag
Dus als je na twee weken nog niet aan een nieuwe bestelling toe was, moest je de bestelling overslaan. Maar het eerstvolgende bezorgmoment werd dan weer twee weken opgeschoven. Helemaal niet handig als je je boodschappen bijvoorbeeld om de drie weken wil krijgen. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je je levering vanaf nu in onze kalender kunt inplannen.

Stockon app kies bezorgmoment in kalender
Hierboven zie je hoe de gloednieuwe kalender eruitziet. Je kan je bestellingen nu heel makkelijk inplannen en je ziet een stuk overzichtelijker wanneer jij weer boodschappen van ons kan verwachten.

Facturen downloaden met een tik op de button

Maar wacht, er is meer. Naast de kalender hebben we ook de factuur iets aangepast. Eerder kon je je factuur alleen inzien in onze app. En hoewel zo’n overzicht handig is, is het natuurlijk nog fijner als je deze ook voor je eigen administratie kan opslaan. Daarom hebben we een button toegevoegd waarmee je je factuur kunt downloaden. Dan kun je ook buiten onze app bijhouden wat je hebt uitgegeven. Handig voor je eigen boekhouding!

Stockon App download factuur

Is er nog iets wat je ons wil laten weten?

We bouwen stukje bij beetje verder aan onze dienst en waarderen daarom alle feedback die we krijgen. Denk jij dat het nog handiger kan? Of heb je een andere opmerking? Ons Customer Care team staat voor je klaar in de chat!

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.