Nieuw in de app: direct de prijs op je voorraadscherm

Categorie: Stockon App Leestijd: 4 minuten
Deel:

Boodschappen doen kost natuurlijk niet niks en daarom willen we altijd op de hoogte zijn van wat we precies in ons mandje doen. En dan vooral: hoe duur al die producten zijn. Want we willen allemaal dat het makkelijk wordt om je voorraad bij te houden, maar het liefst ook tegen een voordelige prijs.

Prijzen op je voorraadscherm

De Stockon app zonder prijzen
Het was eerder niet direct te zien hoe duur de producten in je voorraad waren. Je moest van het voorraadscherm naar een categorie en daar dan een product aantikken om te zien wat je boodschappen kostten. Het is toch veel fijner om dit in een oogopslag te kunnen zien? Daarom hebben we de prijzen nu ook toegevoegd aan het voorraadscherm. Zo kun je gelijk zien hoe duur de boodschappen in jouw voorraad zijn. En als de prijs je niet bevalt kun je eventueel een product van een ander merk kiezen.

Stockon app laat op voorraadscherm prijzen zien

Prijzen per eenheid

Maar dat is niet het enige dat we hebben aangepast. Om het vergelijken van prijzen makkelijker te maken, hebben we in de zoek- en productschermen ook eenheidsprijzen toegevoegd. Als je bijvoorbeeld geen voorkeur hebt voor een merk, kun je zo altijd naar het voordeligste product zoeken.

Stockon app toont eenheidsprijzen
Handig toch? Zeker in combinatie met de nieuwe zoekfuncties in de app. Heb je zin in iets lekkers en wil je een reep chocolade aan je bestelling toevoegen? Typ dan de eerste paar letters van chocoladereep in. Na de eerste paar letters van het woord doen wij al een suggestie en zie je alle chocoladerepen in een rijtje staan. Door de eenheidsprijzen kun je alle merken in ons assortiment vergelijken en kun je bijvoorbeeld ook eens de chocoladerepen van Boni Selection uitproberen.

 

We stellen jouw opmerkingen op prijs

We zijn druk bezig met het verbeteren van onze app en daarom is het fijn om te horen wat je ervan vindt. Dus als je vragen of opmerkingen hebt: ons Customer Care Team staat voor je klaar!

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.