Nieuw in de app: Productsparen

Categorie: Stockon App Leestijd: 2 minuten
Deel:

Het heeft behoorlijk wat uren en zweetdruppels gekost, maar we zijn weer klaar met een nieuwe update van Stockon. Deze keer in de hoofdrol:

  • Productsparen
  • Korting verdienen

Je kan de Stockon-app updaten in de Google Play Store of in de App Store.

Mis je een bepaalde functie of heb je een leuk idee? Laat het ons weten in de chat.

Sparen voor gratis producten

Vandaag introduceren we een nieuw kortingsprogramma: Productsparen. Met Productsparen wordt je beloond voor het blijven bestellen bij Stockon. Af en toe ontvang je daarmee één van jouw favoriete producten gratis!

Bij sommige producten in de app zie je oranje zegeltjes. Bij elk product wat je daarvan koopt krijg je een zegel. Heb je de zegelkaart van een bepaald product vol? Dan is de volgende gratis! Deze moet je wel zelf aan je mandje toevoegen.

Telefoon met screenshot Stockon

Met Productsparen hoef je niet als een gek te hamsteren. Je zegels blijven geldig tussen je leveringen door en de producten die meedoen aan Productsparen blijven in de meeste gevallen het hele jaar geldig.

We beginnen klein en breiden Productsparen steeds verder uit. Bekijk de producten die nu meedoen in de app!

Samen stocken

We hebben na een heel mooi jaar besloten om de waarde van persoonlijke kortingscodes aan te passen. Jouw vriend krijgt nu €10 om Stockon te proberen, en jij ontvangt nog steeds €10 per vriend die een bestelling plaatst.

Zo voorkomen wij dat we straks ook wachtlijsten moeten hebben ;).

Smartphone met afbeelding Stockon

Vragen?

Voor al je vragen kan je terecht bij onze Customer Care. Je vindt ze in de chat op de app, of op de site. Klik op het chat-icoontje rechtsonderin. Veel stockplezier!

 

Deel:

Probeer Productsparen zelf_

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief