Must read!

Nieuw in de app: de beta van Stockon 2.0

Categorie: Stockon App Leestijd: 5 minuten
Deel:

29 augustus 2018 – Weer een week, weer een belangrijk bericht. Vorige week knalden we de wereld in met het feit dat Stockon nu een klimaatneutrale service is. Deze week komen we met een nieuwe belangrijke update, namelijk de beta-release van Stockon 2.0.

Dus nu vraag jij je waarschijnlijk af: wat is er allemaal verbeterd in de app dan? Dat leggen we hieronder uit. Het belangrijkste is dat jouw feedback nu nog belangrijker is dan ooit. Zie jij dingen die beter kunnen? Of die niet duidelijk zijn? Of ben je juist heel blij met de nieuwe app? Laat het ons weten!

Gevonden wat je zocht?

Gemakkelijk je boodschappen kunnen doen is voor ons het allerbelangrijkste. Door het menu helemaal te vernieuwen, hopen wij dat je vanaf nu binnen tien minuten je boodschappen kan bestellen. Wanneer je de app binnenkomt, zie je drie verschillende tabbladen. Wij lopen er even met je doorheen.

Scherm met assortiment van Stockon
 

Zoeken naar producten zou in deze vorm een stuk gemakkelijker moeten zijn. In het tabblad Producten zie je twee sliders. Helemaal links zie je alle hoofdcategorieën van onze producten. Selecteer je bijvoorbeeld Dranken, dan krijg je in het middelste scherm alle onderliggende categorieën te zien. Klik je op een van deze categorieën, bijvoorbeeld bier, dan zie je alle soorten bier die je bij Stockon kan bestellen. Rechts bovenin naast het vergrootglas kan je klikken om nog meer te filteren. Bijvoorbeeld op het merk bier dat jij altijd drinkt.

Scherm met bier

Actie actie actie

We hebben de stocklight weggehaald en deze vervangen door het tabblad Acties. In dit tabblad zie je alle afgeprijsde, nieuwe en uitgelichte producten. Dit scherm kan je goed gebruiken om inspiratie over je boodschappen op te doen, een kijkje te nemen in een selectie van onze nieuwe producten of om te weten welke producten afgeprijsd zijn.

Scherm met acties van Stockon

Mijn favoriet is..

We hebben het oude bekende voorraadscherm een totale upgrade gegeven. Het derde tabblad, Favorieten, bevat alle producten die jij vaker zou willen bestellen bij Stockon, of die jij altijd in huis wilt hebben. Dit scherm is overzichtelijker dan het oude voorraadscherm en je kan er gemakkelijk aangeven welke producten je bij je volgende levering zou willen bestellen.

Je kan zelf aangeven dat een product een favorietje van jou is. In het productscherm van een bepaald product kan je links op het hartje klikken. Dit product zal dan verschijnen bij jou Favorieten.

 

We hopen dat we met deze drie tabbladen het veel gemakkelijker hebben gemaakt om producten te vinden en uit te zoeken voor je leveringen. Wil je weten wat je precies bestelt voor je volgende levering? Klik dan op het tasje rechtsbovenin en je komt bij de bekende leverlijst!

Last but not least

Het is nu ook mogelijk om eenmalige leveringen bij Stockon te doen. Je hoeft dus niet meer per se een ritme te kiezen, je kan ook gewoon Stockon bestellen wanneer jij vindt dat je het nodig hebt.

Scherm met kiezen leverfrequentie Stockon
 

Heb je nog geen account? Dan kies je tijdens het aanmaken van je account gewoon voor een “eenmalige” levering. Ben je al een vaste klant bij Stockon en wil je gebruik maken van deze optie?Je kan jouw ritme omzetten naar een eenmalige levering in “Mijn Stockon”.

Het blijft een beta

Vergeet niet, Stockon 2.0 is nu in beta. Dit betekent dat we goed kijken naar hoe de nieuwe app gebruikt wordt en welke potentiële verbeteringen we daarin zien. Heb jij goeie ideeën of interessante feedback? Laat het ons weten in de chat in de app!

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.