Nú met 1 tik producten toevoegen aan of verwijderen uit je levering

Categorie: Stockon App Leestijd: 2 minuten
Deel:

Net als Rome is dé perfecte Stockon-app niet in 1 dag gebouwd. Maar elke dag maken we de app een stukje beter. Zo kun je nu op een veel makkelijkere manier producten aan je levering toevoegen of er weer uit verwijderen. En hoef je niet meer te swipen om je volgende levering te bekijken. Maak kennis met het 1-tikprincipe van Stockon.

Hoe het voorheen werkte

Weet je nog? Vroeger moest je minstens drie keer op je scherm tikken om slechts één product aan te passen in je levering. Vanaf je beginscherm tikte je op een product dat je wilde aanpassen. Vervolgens tikte je op het plusje om een product toe te voegen aan je levering of net zo lang op het minnetje totdat er een kruisje verscheen om het product uit je levering te verwijderen. En daarna moest je weer terug naar het beginscherm. Ook moest je swipen om naar je volgende levering te gaan.

Met meerdere producten in je levering liep het aantal tikken en swipen al snel op. Het gevolg: RSI-duimen, versleten touchscreen en gemiste minuten die je never-nooit meer terugkreeg. Dat moest anders vonden onze gebruikers. Dus we maakten het anders. En beter, al zeggen we het zelf.

Het 1-tikprincipe van Stockon

Toevoegen
Vanaf nu kun je direct vanuit het beginscherm je producten aan de eerstvolgende levering toevoegen of er weer uit verwijderen. Tik op het plaatje van het product en je zult zien dat er een 1 verschijnt in de rechterbovenhoek. Op dat moment heb je het product aan je eerstvolgende levering toegevoegd.

Aanpassen
Als je meer (of minder) exemplaren van een product wilt ontvangen, dan tik je op het getal in de rechterbovenhoek van het product om het aantal te passen.

Verwijderen
Als er een getal in de rechterbovenhoek van je product staat, dan betekent het dat deze bij je eerstvolgende levering zit. Als je dat niet wilt, dan tik je simpelweg op het plaatje om het uit je eerstvolgende levering te verwijderen.

Swipen heeft plaats gemaakt voor een knop
Helemaal rechtsboven in het beginscherm vind je nu een knop waarmee je direct naar je volgende levering gaat. Standaard staat daarop aangegeven hoeveel producten er bij je volgende levering zitten. Makkelijk en overzichtelijk, dachten wij.

Hoe het nu werk in beeld

Deel:

DOWNLOAD DE_STOCKON APP

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon