Op de camping met Stockon: ook op vakantie het gemak van thuis

Categorie: Over je voorraad Leestijd: 4 minuten
Deel:

Met het stralende weer van de afgelopen weken hoefde je het land niet eens uit voor een zonovergoten vakantie. Mocht jij een van die mensen zijn die gewoon lekker in Nederland op vakantie gaat, dan hebben we misschien wel leuk nieuws voor je. Wist je namelijk dat je in onze app de mogelijkheid hebt om je adres te wijzigen? Dus als jij met je tent, caravan of camper ergens in Nederland bent, dan kun je je favoriete boodschappen alsnog laten bezorgen!

Ook op vakantie de prijzen van thuis

Dat je je boodschappen kan laten bezorgen is best fijn, want dat betekent dat je minder vaak naar de campingsuper hoeft en dat scheelt weer iets in de portemonnee. Zo geniet je ook op vakantie van de gemakken van thuis en kun jij je volledig richten op het vieren van de zomer.

Boodschappen voor op de camping

Om je een handje te helpen hebben wij een lijstje gemaakt met boodschappen die fijn zijn voor op de camping.

 Persoon schenkt koffie in mok

#1 – Koffie

Als je ’s ochtends uit je tent komt, wil je natuurlijk wel een goede bak hebben om de dag te starten. Geen slap gedoe, maar gewoon de koffie van thuis. Wij zorgen dat je koffie bij jou terecht komt en jij hoeft ‘m alleen nog te zetten.

#2 – Pasta en pesto

Farfalle met groene pesto, tomaatjes en sla

Op de camping is het niet altijd even makkelijk om uitgebreid te koken, dus dan wil je het zo simpel mogelijk houden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg simpele pastarecepten. De makkelijkste is misschien wel pasta pesto: Je kookt de pasta en voegt de pesto toe. Wil je ‘m iets spannender maken, dan kun je ook nog pijnboompitten bestellen of zelf kaas en tomaatjes toevoegen.

#3 – Tomatensoep

Toen we zeiden dat het niet makkelijker kon, was dat niet helemaal waar. De ultieme makkelijke maaltijd is namelijk een zak of blik kant-en-klare soep. Je hoeft ‘m alleen even op te warmen en je kunt aan tafel. Geen fan van tomatensoep? Kijk dan even in ons assortiment welke soepen we nog meer hebben.

#4 – Marshmallows

Geroosterde marshmallows boven een kampvuur op de camping
Geen kampeeravontuur is compleet zonder een avondje marshmallows roosteren bij het kampvuur (barbecues werken ook prima). Rooster ze tot ze vanbinnen zacht en plakkerig zijn en genieten maar!

#5 – Toiletpapier

houten wc hok op groen grasveld
Misschien zit je op een camping waar ze toiletpapier hebben, maar zelfs dan is het toch wel fijn om zelf ook een paar rollen te hebben. Gewoon voor de zekerheid. Je wilt immers niet zonder zitten.

Had dat nou eerder gezegd

Is jouw vakantie bijna voorbij en ga je binnenkort weer naar huis? Plan dan een levering in voor wanneer je thuiskomt! Jij kiest een tijdvak, dus je weet van tevoren hoe laat je thuis moet zijn voor je boodschappen. Heb je voor een tijdvak van twee uur (via het PostNL Foodnetwerk) gekozen? Dan kun je ook nog aangeven dat je boodschappen bijvoorbeeld bij de buren bezorgd kunnen worden. Zo kom je altijd thuis in een huis met een goed gevulde voorraadkast.

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.