Vanaf nu een pakbon in je mail

Categorie: Over je voorraad Leestijd: 2 minuten
Deel:

In de nieuwste release van de app hebben onze developers voornamelijk aan onze eigen achterkant gewerkt. Dit zie jij als klant waarschijnlijk niet echt terug, maar het helpt ons om jou beter te kunnen helpen met je leveringen en je producten. Eén van de dingen die je wel terug gaat zien is de pakbon. Maar wat kun je verwachten in zo’n pakbon?

In je mail, voordat je levering er is

We hebben een aantal processen in de achterkant van het Stockon-proces strak getrokken. Daardoor kunnen we nu, op het moment dat je levering ingepakt is in ons distributiecentrum in Barendrecht, jou een e-mail sturen met een pakbon. Zo is het voor jou beter inzichtelijk welke producten jij binnenkort aan de deur kan verwachten. Ik loop even met je door de pakbon heen.

Track & trace-code

Op het moment dat je levering helemaal ingepakt is door onze orderpickers, ontvang je deze e-mail. Krijg je hem niet? Check je spam-box even. In het eerste stuk van de pakbon vind je de track & trace-code. Wanneer je daarop klikt, wordt je naar de PostNL website gestuurd, waarin je kan zien wanneer je Stockon-levering verwacht wordt, en hoever PostNL is met het versturen van je producten. Zo kan je nog beter in de gaten houden waar je geliefde krat bier en je nieuwe lading toiletrollen zijn, en wanneer jij ze bij de deur kan omarmen.

Producten

Daarna zie je welke producten helaas niet geleverd kunnen worden, en welke producten we wel leveren. Alle producten die niet geleverd kunnen worden, brengen we in mindering op je factuur. We doen natuurlijk ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles wat jij nodig hebt ook bij jou in je keuken komt, dus we proberen hier bijna nooit iets te laten staan.

Je ziet ook een tabel met alle producten die wel bij je gaan aankomen, en hoeveel je daarvan besteld hebt. Onder de tabel kun je meteen zien hoeveel je ook alweer voor deze levering kwijt bent. Handig voor je eigen financiële administratie (je boodschappenmap?).

Volgende levering

Soms vergeten mensen dat we over twee weken weer langs komen met een aantal producten. Don’t worry, dit zijn niet exact dezelfde producten die je deze levering ook gaat krijgen. Onze slimme app leert van jou gebruik, maar zelfs slimmeriken hebben tijd nodig om te leren. De voorspelling zal daarom waarschijnlijk niet 100% correct zijn. Daarom hebben we op de pakbon gezet dat we alvast wat nieuwe producten op je volgende lijstje hebben klaargezet. Bekijk deze rustig, en pas je levering aan wanneer het jou uitkomt. Het is supermakkelijk om producten van je lijst te halen of toe te voegen.

Hulp nodig?

En dat is alles wat er op de pakbon staat. Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Stel ze ons in de chat!

Deel:

DOWNLOAD DE_STOCKON APP

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon