Stockcadeautjes voor als je Vaderdag bent vergeten

Categorie: Over je voorraad Leestijd: 4 minuten
Deel:

Oeps! Het is vandaag natuurlijk weer Vaderdag, maar je bent zo druk geweest dat je het weer eens compleet bent vergeten. Tsja, jammer dan. Of toch niet? Wij hebben een paar vaderdagcadeautjes voor je bedacht die je zo uit je eigen stock kunt halen. En hopelijk is dit dan toch niet het jaar dat je onterfd wordt.

darth vader father GIF by Star Wars

Voor de vader met humor

Je zou denken dat je van schoonmaakmiddel niet zo heel veel leuks kan maken (en je hebt waarschijnlijk gelijk), maar we gaan het toch proberen! Hang bijvoorbeeld een lief kaartje (voor de sterkste papa) aan een fles Mr. Muscle. Misschien kan hij er om lachen. Misschien moet je maar gelijk doorlopen naar z’n badkamer en die schoonmaken om het goed te maken.

modern family s1 GIF

Voor de praktische vader

Alsof het normaal gesproken nog niet moeilijk genoeg is om iets voor Vaderdag uit te zoeken, mag je het nu dus op de dag zelf regelen. Gelukkig kun je je nieuwe scheermesjes en scheergel doorspelen aan jouw praktisch ingestelde vader. Eindelijk een cadeau waar hij echt wat aan heeft.

modern family ok GIF

Voor de hongerige vader

Liefde gaat door de maag en daar kunnen wij dus fijn gebruik van maken met die pannenkoekenmix die je toch al in je voorraadkast had liggen. Je bent waarschijnlijk iets te laat voor een ontbijt op bed, maar je pannenkoeken zijn gelukkig wel een stuk beter te eten dan de aangebrande creaties die je hem als kind voorschotelde.

stoned that 70s show GIF

Voor de vader die wel een drankje lust

Jammer, maar die speciaalbiertjes zijn deze keer even niet voor jou. Tenzij je genoeg hebt ingeslagen voor een proeverij voor twee. Niet? Probeer de biertjes die je hebt dan een beetje leuk in te pakken en doe ze cadeau! Lekker makkelijk en hij hoeft er nooit achter te komen dat je het slechtste kind van 2018 bent.

fathers day dad GIF
We hebben je inmiddels genoeg tips gegeven, dus je zou het wel moeten redden. En als je het echt niet weet, kun je hem ook nog tippen bij Stockon. Dan krijgt hij bij z’n eerste 3 leveringen € 10 euro korting en dat is toch weer leuk boodschappen doen. Fijne Vaderdag allemaal!

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.