De Stockon baby starterpack: 9 boodschappen voor je spruit

Categorie: Boodschappen
Deel:

Als kersverse ouder wil je niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan je boodschappen. En als je baby inmiddels wat ouder is, dan weet je dat boodschappen doen met je kindje voelt als jongleren zonder vingers.

Om het allemaal iets makkelijker te maken, hebben wij een lijstje gemaakt met babyproducten die je met een klik op de knop kunt bestellen.

#1 – Luiers, luiers en nog eens luiers

Wist je dat een kind in z’n eerste vier levensjaren zo’n 5.000 tot 6.000 luiers verbruikt? Dat zijn flink wat tripjes naar de winkel. Regel het gewoon vanuit huis en dan heb je altijd schone luiers bij de hand.

#2 – Bergen met billendoekjes

Als een baby zo veel luiers verbruikt, kun je er amen op zeggen dat er minstens drie keer zoveel billendoekjes doorheen gaan. Zet ze op je bestellijst en je hoeft er voorlopig de deur niet meer voor uit!

#3 – Melkpoeder mania

Baby’s moeten eten en als hij of zij geen borstvoeding krijgt, heb je kilo’s melkpoeder nodig. Gelukkig hebben we melkpoeder van verschillende merken voor verschillende leeftijden in ons assortiment.

#4 – Fruithapjes en prutpotjes

Een pasgeboren baby kan natuurlijk nog even niet aan de groente- en fruithapjes, maar voor je het weet is het zover. Die eerste hap gaat erin en vliegt er vaak net zo snel weer uit. Proef de potjes zelf ook eens, dan snap je gelijk waarom je baby zo vaak huilt.

#6 – Haarlotion voor de modebewuste baby

Het is geen must, maar het ruikt wel lekker en je zou niet willen dat het haar van je baby niet goed zit.

#7 – Bodylotion voor droge baby’s

Baby’s hebben een tere huid die iets meer verzorging nodig heeft. Die extra verzorging geef je bijvoorbeeld met een vettige crème als het koud is of met een voedende lotion die de huid van je baby goed hydrateert.

#8 – Snoetenpoetsers voor plakkerige baby’s

Deze zijn vooral handig wanneer je kindje zelf dingen gaat vastpakken. Het is ontzettend schattig als ze zelf een hapje willen nemen, maar dat hapje eindigt 9 van de 10 keer overal behalve in de mond. Dan zijn die vochtige doekjes toch best fijn.

baby met chocolade aan handen en mond

#9 – Wasmiddel & wasverzachter

Krijg jij geen genoeg van de geur van Zwitsal? Dan ben je vast blij om te horen dat je we wasmiddel en  wasverzachter met de geur van Zwitsal in ons assortiment hebben. Fijn als je in de ban van de baby bent.

Het wasmiddel kan ook gebruikt worden om babykleertjes te wassen, maar wasverzachters worden meestal afgeraden in verband met de gevoelig huid van je baby.

Baby speelt op een kleedje met speelgoed
Dat was het lijstje, dus nu is het tijd voor de tip! Als je iemand je persoonlijke code geeft en die persoon een bestelling plaatst en betaalt, krijg jij 10,- stocktegoed. Scheelt weer een beetje, want baby’s kosten bakken met geld. En je hoeft er de deur niet voor uit, want wij komen alle boodschappen gewoon langs brengen. Heb jij weer meer tijd voor de kleine.

Deel:

Download nu de app_

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.