Stockon

Vacature – Category Manager

Categorie: Vacatures
Deel:

Wie zoeken we?

Stockon groeit hard, daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee, maar nog belangrijker zijn blije klanten. Daarom zoeken we een Category Manager met een paar jaar ervaring die onze klanten het aanbod biedt waar ze behoefte aan hebben. Je doet dit door het verbreden en het verdiepen van ons assortiment. Jij legt de basis voor een unieke klantervaring zodat al onze klanten een voor hen voldoende relevant assortiment binnen Stockon vinden.

 

Wat ga je doen?

Als Category Manager bepaal jij het assortiment in onze app, dit doe je natuurlijk niet alleen want onze klanten denken graag met je mee.

Samen met de grote FMCG-leveranciers van Nederland en onze klanten zorg je ervoor dat onze klanten een uniek en passend assortiment kunnen toevoegen in onze app. Je kijkt naar klantdata, marktdata en bepaalt welke producten hardlopers zijn, of nog hardlopers moeten worden omdat we die simpelweg nog missen. Productstamdata beheer en voeg je toe in ons systeem waarbij de wijzigingen direct zichtbaar zijn in de app.

Je hebt de controle over onze Sourcing processen, je onderhoudt gemakkelijk contact met je relaties maar vergeet de commerciële noot niet. Je analyseert verkopen, conversies en traffic en stuurt bij waar mogelijk. Tevens initieer je ook promoties, passend binnen de principes van Stockon. Het is aan jou om op basis van data besluiten te nemen die tot een betere klantervaring leiden en waar mogelijk natuurlijk tot een beter commercieel resultaat. Je hebt de regie over de ‘winkel’ en zorgt ervoor dat we klanten inspireren door een up-to-date en vernieuwend assortiment.

Over Stockon

Stockon is de voordeligste boodschappenservice van Nederland die gratis al jouw favoriete boodschappen rechtstreeks van de producent bezorgd volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Onze missie is “Het collectief tegen gaan van verspilling”. We houden namelijk niet van inefficiënties in welke vorm dan ook. Daarom maken we de ketens binnen boodschappenland korter door rechtstreekse leveringen van producent aan consument mogelijk te maken. We zijn de slimme matchmaker die partijen samenbrengt waardoor onze klanten op een voordelige en geïnformeerde wijze boodschappen kunnen doen zodat zij tijd en geld overhouden voor de leuke dingen.

Bij ons staat de klant centraal en we maken snelle beslissingen en verbeteringen op basis van de feedback die bij ons binnenkomt.

Wat heeft Stockon te bieden?

Wij bieden een flexibele plek in een tof, snelgroeiend bedrijf met veel mogelijkheden. Je werkt in een klein team, kunt echt ondernemen en een stempel drukken op onze groei. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, een ideale positie om veel te leren want je werkt met ervaren mensen, waarbij je de kans krijgt om met ons mee te groeien. We zoeken iemand die zich hierin als een vis in het water voelt en van aanpakken weet. Hoe gaaf is het als jij erbij bent, dat we van start-up naar scale-up gaan en dat jouw assortimentsanalyses en keuzes misschien wel doorslaggevend zijn geweest!

Is dat alles? Nee, en natuurlijk ook niet onbelangrijk, wij bieden een marktconform salaris, gratis lunch en gezellige borrels!

Jouw verantwoordelijkheden

 • De assortimentsstrategie (mede) ontwerpen;
 • Sturen op een goede mix van basis en uniek assortiment;
 • Relaties beheren en uitbouwen met FMCG-fabrikanten;
 • Het voeren, bijwonen en voorbereiden van leveranciersgesprekken;
 • Slimme en effectieve campagnes opzetten om traffic op assortiment te genereren.

Wat heb je nodig

 • Afgeronde HBO of WO-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke of commerciële rol;
 • Affiniteit met e-commerce & commercie;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Fulltime beschikbaar;

Skillset

 • Je bent flexibel en zelfstandig. Je vindt het leuk om in een snel veranderende omgeving te werken met de daarbij horende uitdagingen en mogelijkheden.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler. Je bent positief ingesteld en zit vol met energie.
 • Je bent ondernemend, je ziet kansen en weet deze te vertalen naar een betere ervaring voor onze klanten.
 • Je bent communicatief. Je bent sterk in relaties, overtuigend en hebt een groot aanpassingsvermogen.
 • Je bent analytisch en data minded. Je bent analytisch sterk, je onderbuikgevoel wordt gevoed door data en hebt affiniteit met de digitale wereld.
 • Je werkt precies en servicegericht. Je begrijpt het belang van details en snapt wat onze klanten willen.

Je komt in het Sourcing Supply & Operations team terecht. Een groeiende club professionals die dag in dag uit bezig zijn met het inrichten van de boodschappen keten van de toekomst.

Solliciteer direct

Vul de gegevens hieronder in om op deze functie te solliciteren
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel: