Stockon

Vacature – Co-marketeer

Categorie: Vacatures
Deel:

Wie zoeken we?

Stockon levert boodschappen rechtstreeks van de producent. Samen met de producenten maken we van Stockon een bekend en gewaardeerd merk. Om deze samenwerkingen te beheren en vorm te geven, zijn we op zoek naar een ervaren co-marketeer.

Als co-marketeer ga je op bezoek bij de grootste en kleinste producenten van Nederland en België. Je behandelt de uitvoering, resultaten en budgetten van gezamelijke marketingcampagnes. Je weet het meeste uit een samenwerking te halen en hebt goed zicht op hoe de assets van Stockon en producenten gebruikt kunnen worden. Je bent erg bekend met de snelle wereld van het FMCG en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Kortom, we zoeken een FMCG-expert die het meeste marketingpower weet te halen uit de unieke samenwerkingen tussen Stockon en producenten.

Over Stockon

Stockon is de voordeligste boodschappenservice van Nederland die gratis al jouw favoriete boodschappen rechtstreeks van de producent bezorgd volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Onze missie is “Het collectief tegen gaan van verspilling”. We houden namelijk niet van inefficiënties in welke vorm dan ook. Daarom maken we de ketens binnen boodschappenland korter door rechtstreekse leveringen van producent aan consument mogelijk te maken.

We zijn de slimme matchmaker die partijen samenbrengt waardoor onze klanten op een voordelige en geïnformeerde wijze boodschappen kunnen doen zodat zij tijd en geld overhouden voor de leuke dingen.

Bij ons staat de klant centraal en we maken snelle beslissingen en verbeteringen op basis van de feedback die bij ons binnenkomt.

Wat heeft Stockon te bieden?

Wij bieden een flexibele en uitdagende plek in een tof, snelgroeiend bedrijf in het mooie Utrecht.  Stockon zit op de nieuwe Campus Werkspoor op 10 min fietsen van Utrecht CS en is goed bereikbaar met de auto.  Je geniet dagelijks van een goede lunch in de centrale lounge “Basecamp”. Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid voor je taken. Daarnaast kom je te werken met een klein, getalenteerd maar vooral gezellig team. Je helpt direct mee met de ontwikkeling van Stockon als bedrijf en als merk. Een niet te missen ervaring dus. Stockon heeft grote ambities voor 2019 en de jaren erna. Een mooie kans voor jou als ervaren marketeer.

Wij zoeken per direct iemand, fulltime voor een marktconform salaris.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je zorgt voor een strategische samenwerking met onze producenten als het gaat om onze gezamenlijke marketing activiteiten
 • Je maximaliseert het rendement op de afgesproken marketingbudget en zorgt voor groei in marktaandeel van zowel Stockon als de aan ons gelieerde producenten.
 • Je analyseert en overziet de opzet van campagnes, deelt relevante resultaten en maakt vervolgplannen plannen op basis van deze resultaten.
 • Je hebt uitvoerbare en creatieve ideeën over de beste inzet van de digitale assets van onze producenten in combinatie met de kracht van ons eigen platform.
 • Je bent het aanspreekpunt vanuit producenten als het marketing betreft en coordineert vanuit een gezamenlijk plan de taken intern.

Skillset

 • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in de FMCG-sector of E-commerce
 • Ondernemend, sociaal en goed in relatiemanagement en bruggen bouwen
 • Zowel analytisch als creatief
 • Doortastend en goed in het opvolgen van afspraken en plannen
 • Afgeronde WO opleiding
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Apply now

Fill in your personal information to apply for this vacancy.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel: