Stockon

Vacature – Manager Fulfilment

Categorie: Vacatures
Deel:

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een baan waarin je, naast de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het efficiënt orderpicken van de klantboodschappen,  je conceptuele denkvermogen en analytische vaardigheden kunt inzetten voor structurele verbeteringen bij een ondernemende organisatie? Maak dan het verschil voor de supply chain van Stockon als Manager Fulfilment.

Stockon groeit hard, daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee, maar nog belangrijker zijn blije klanten. Stockon belooft “nooit meer zonder”, een belofte die niet gemakkelijk is maar die wij zeker willen waarmaken. Jij legt de basis voor een uitstekende klantervaring.

Wat ga je doen?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het zelfstandig leiden van dagelijkse processen en verbeterprojecten die betrekking hebben op de Fulfilment. In deze rol geef je direct leiding aan een aantal teamleaders en indirect aan de operations medewerkers. Je rapporteert aan de COO. De verbeterprojecten betreffen onder andere het herinrichten van fulfilment-processen en bijbehorende lay-out, uitvoeren van een strategische netwerkstudie tot het bouwen van een nieuw distributiecentrum en het implementeren van een nieuw replenishmentsysteem. Je learnings vertaal je naar slimme oplossingen zodat we deze mee kunnen nemen in nieuwe IT-oplossingen. Als Manager Fulfilment zie jij uitdaging in de afwisselende verantwoordelijkheden, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je bovendien zeer flexibel.

Jouw uitdagingen als Manager Fulfilment

 • (Mede) ontwerpen, inrichten en implementeren van nieuw fulfilment-center
 • Eindverantwoordelijke voor de dagelijkse fulfilment-operatie
 • Het analyseren en optimaliseren van dagelijkse processen;
 • Het onderzoeken van verbetermogelijkheden en het initiëren van projecten voor verbeteringen op de langere termijn;
 • Het motiveren en aansturen van de teamleaders en de medewerkers;
 • Het opzetten van een KPI-dashboard en het monitoren, analyseren en verbeteren van de prestaties;
 • Het verzorgen van diverse rapportages ten behoeve van de directie.

Tevens beschik je over:

 • Een relevante HBO/WO opleiding.
 • Ervaring als Projectleider en/óf Lijnmanager binnen een soortgelijke omgeving.
 • Sterk ontwikkelde analytische, procesmatige en conceptuele vaardigheden.
 • Affiniteit met ICT
 • Een flexibele houding die past binnen een retailomgeving.
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Inlevingsvermogen en het vermogen om mensen te inspireren en enthousiasmeren.

Over Stockon

Stockon is de voordeligste boodschappenservice van Nederland die gratis al jouw favoriete boodschappen rechtstreeks vanuit de producent bezorgt volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Onze missie is “Het collectief tegen gaan van verspilling”. We houden namelijk niet van inefficiënties in welke vorm dan ook. Daarom maken we de ketens binnen boodschappenland korter door rechtstreekse leveringen van producent aan consument mogelijk te maken. Wij zijn de slimme matchmaker die partijen samenbrengt waardoor onze klanten op een voordelige en geïnformeerde wijze boodschappen kunnen doen zodat zij tijd en geld overhouden voor de leuke dingen.

Bij ons staat de klant centraal en we maken snelle beslissingen en verbeteringen op basis van de feedback die bij ons binnenkomt.

Wat heeft Stockon te bieden?

Wij bieden een flexibele plek in een tof, snelgroeiend bedrijf met veel mogelijkheden. Je werkt in een klein team, kunt echt ondernemen en een stempel drukken op onze groei. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, een ideale positie om veel te leren want je werkt met ervaren mensen, waarbij je de kans krijgt om met ons mee te groeien. We zoeken iemand die zich hierin als een vis in het water voelt en van aanpakken weet. Hoe gaaf is het als jij erbij bent, dat we van start-up naar scale-up gaan en ‘the perfect delivery’ is daarbij doorslaggevend!

Is dat alles? Nee, en natuurlijk ook niet onbelangrijk, wij bieden een marktconform salaris en gezellige borrels!

Deel: