Stockon

Vacature – Stagiair Logistiek

Categorie: Stages
Deel:

Wie zoeken we?

Stockon groeit hard, daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee, maar dit vraagt ook veel van onze logistieke operatie. We zitten net in een nieuw distributiecentrum, maar met de ambities die wij hebben moeten wij nu al nadenken hoe we dit in de toekomst gaan inrichten. Ook ambities op het toevoegen van zuivel en vers eisen nieuwe voorwaarden van onze logistieke operatie. En jij, als eindejaarsstudent en specialist in logistiek, ziet jezelf als de superheld die ons komt helpen.

Je gaat ons helpen bij het doorontwikkelen van ons logistiek model, niet de minste opdracht aangezien we de enige zijn binnen Food Retail die een Direct to Consumer propositie heeft. Daarnaast richt je je niet enkel op de toekomst maar denk je ook actief mee met wat we aan de actuele logistieke operatie kunnen verbeteren. Je geeft advies aan producenten hoe zij hun logistiek het beste kunnen inregelen om waste in de keten tegen te gaan. Alles wat we hier besparen, geeft ons de kans om onze producten slim en voordelig te leveren. Daarmee maken we zowel de klanten als de producenten blij. Daar doen we het voor!

Je bent scherp, analytisch en hebt een visie over toekomstige logistieke e-commerce modellen. Je handen jeuken om dit deze visie tot ontwikkeling te brengen.

De stage is goed te combineren met een afstudeeronderzoek, maar een meeloopstage in projectvorm is bespreekbaar!

Over Stockon

Stockon is een snelgroeiende start-up in Utrecht. Wij bezorgen elke twee weken houdbare boodschappen bij onze klanten. Zo houden zij tijd over voor de leuke dingen en is het gesleep met zware pakken wasmiddel een ding van verleden tijd.

Wij willen uiteindelijk ervoor zorgen dat heel Nederland hun voorraadbeheer via Stockon laat doen. Bij ons staat de klant centraal en we maken snelle beslissingen en verbeteringen op basis van de feedback die bij ons binnenkomt.

Wat heeft Stockon te bieden?

Wij bieden een flexibele plek in een tof, snel groeiend bedrijf. Je werkt in een klein team en stagelopen bij Stockon is geen bijrol. Je draait gewoon mee en krijgt dus lekker veel verantwoordelijkheid. Een ideale positie om veel te leren, zeker omdat je met ervaren collega’s werkt. We zoeken iemand die zich hierin als een vis in het water voelt. Een start-up is een perfecte plek om snel dingen te leren en alles wat je doet heeft impact. Hoe gaaf is het om mee te werken in de groei van start-up naar scale-up. En hoe gaaf is het als jouw analyse of project misschien wel doorslaggevend is geweest!

Wij zoeken per direct iemand voor minstens 32 uur p.w.

Is dat alles? Nee, en natuurlijk ook niet onbelangrijk, wij bieden een marktconforme stagevergoeding, gratis lunch en gezellige borrels!

Jouw verantwoordelijkheden

 • Uitdenken en onderzoek doen naar een state of the art logistiek e-commerce model
 • Helpen bij het inrichten van Zuivel en Vers kanalen
 • Advies geven aan producenten voor optimale aanlevering
 • Inzichtelijk maken welke behoeftes producten hebben om hun logistiek richting ons te kunnen verbeteren
 • Onze huidige logistieke operatie slimmer en efficiënter maken

Skillset

 • Je zit op de universiteit en leert daar over logistiek of supply chain
 • Je bent analytisch en scherp
 • Hebt affiniteit met logistieke e-commerce modellen
 • Begrijpt de uitdagingen binnen gekoelde logistieke ketens
 • Excel beheers je goed, het maken van een Vlookup is voor jou een eitje
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Wij werken met Bring Your Own Device, dus je hebt een functionerende laptop

Solliciteer direct

Vul de gegevens hieronder in om op deze functie te solliciteren
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel: