Stockon

Vacature – Supply Chain Specialist / Planner

Categorie: Vacatures
Deel:

Wie zoeken we?

Stockon groeit hard, daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee, maar nog belangrijker zijn blije klanten. Stockon belooft “nooit meer zonder”, een belofte die niet gemakkelijk is maar die wij zeker willen waarmaken. Dit kost veel tijd en vereist veel brainpower, daarom zijn we op zoek naar een Supply Chain Specialist of ervaren Planner die zorgt voor een optimale beschikbaarheid van onze producten. Jij legt de basis voor een uitstekende klantervaring.

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Specialist/ Planner voorspel jij mede de vraag van onze klanten die je vervolgens vertaalt naar een goede forecast op productniveau. De toenemende klantvraag, de snelle uitbreiding van ons assortiment en fabrikantenportfolio maakt dat deze rol geschikt is voor iemand die graag schakelt tussen data gedreven en hands-on werken. Je zorgt namelijk ook dat alles ‘just in time’ is. Als het ene kanaal geen beschikbaarheid heeft, heb jij een alternatief achter de hand en anticipeer jij hier tijdig op. Je houdt je bezig met het verkorten van doorlooptijden, minimale safety stocklevels en volledigheid van mandjes. Je zult samen met fabrikanten sparren over de optimale leveringsmogelijkheden en adviseren over de hoeveelheden.

Alles wat we hier besparen, geeft ons de kans om onze producten slim en voordeling te leveren waarmee we klanten en producenten blij maken, en daar doen we het voor! Tot slot lever je input voor eventuele promotionele acties op basis van actuele voorraadstanden en/of houdbaarheidsdatum.

Over Stockon

Stockon is de voordeligste boodschappenservice van Nederland die gratis al jouw favoriete boodschappen rechtstreeks vanuit de producent bezorgt volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Onze missie is “Het collectief tegen gaan van verspilling”. We houden namelijk niet van inefficiënties in welke vorm dan ook. Daarom maken we de ketens binnen boodschappenland korter door rechtstreekse leveringen van producent aan consument mogelijk te maken. Wij zijn de slimme matchmaker die partijen samenbrengt waardoor onze klanten op een voordelige en geïnformeerde wijze boodschappen kunnen doen zodat zij tijd en geld overhouden voor de leuke dingen.

Bij ons staat de klant centraal en we maken snelle beslissingen en verbeteringen op basis van de feedback die bij ons binnenkomt.

Wat heeft Stockon te bieden?

Wij bieden een flexibele plek in een tof, snelgroeiend bedrijf met veel mogelijkheden. Je werkt in een klein team, kunt echt ondernemen en een stempel drukken op onze groei. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, een ideale positie om veel te leren want je werkt met ervaren mensen, waarbij je de kans krijgt om met ons mee te groeien. We zoeken iemand die zich hierin als een vis in het water voelt en van aanpakken weet.

Is dat alles? Nee, en natuurlijk ook niet onbelangrijk, wij bieden een marktconform salaris, gratis lunch en gezellige borrels!

Jouw verantwoordelijkheden

 • Vertaalt onze klant en assortimentsgroei naar een forecast op productniveau;
 • Je zorgt voor optimale stocklevels, hoge beschikbaarheid en verkort doorlooptijden;
 • Adviseert onze partners over aanlevermogelijkheden, bestelfrequenties en stuurt aan op performance;
 • Schakelt met onze Categorie Managers over promoties en beschikbaarheid;

Wat heb je nodig:

 • Afgeronde MBO of HBO opleiding (Supply Chain, logistiek of bedrijfskunde);
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke of andere operationele rol;
 • Affiniteit met e-commerce, IT en logistiek;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Fulltime beschikbaar;

Skillset

 • Je bent flexibel en zelfstandig. Je vindt het leuk om in een snel veranderende omgeving te werken met de daarbij horende uitdagingen en mogelijkheden.
 • Je praktisch en operationeel ingesteld en kan snel veel werk verzetten.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler. Je bent positief ingesteld en zit vol met energie.
 • Je bent analytisch en data minded. Je bent analytisch sterk, je onderbuikgevoel wordt gevoed door data en hebt affiniteit met de digitale wereld.
 • Je werkt precies en servicegericht. Je begrijpt het belang van details.
 • Je hebt lerend vermogen en initiatief. Je weet snel op te schalen, leert snel en hebt de drive om het niveau in korte tijd omhoog te brengen.

Je komt in het Sourcing Supply & Operations team terecht. Een kleine club professionals die dag in dag uit bezig zijn met het inrichten van de boodschappen keten van de toekomst.

Solliciteer direct

Vul de gegevens hieronder in om op deze functie te solliciteren
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel: