Nog makkelijker zoeken in de nieuwste update

Categorie: Over je voorraad Leestijd: 2 minuten
Deel:

Als stocker bij Stockon is de zoekfunctie in de app mijn grootste vriend. Hier vind ik mijn favoriete producten waar je nooit meer zonder wilt. Maar wat nou als ik mijn favoriete product niet kan vinden? Betekent dat dat Stockon het nog niet in het assortiment heeft? Of kan ik het gewoonweg niet vinden?

In onze nieuwe update hebben we het nog makkelijker gemaakt om jouw favoriete producten te vinden. Stel je voor: je kan de pasta die jij altijd gebruikt om te koken niet vinden. Wat dan?

 

“Hallo, ik zie de pasta die ik altijd heb niet in het assortiment.”

Wij gaan je helpen om ervoor te zorgen dat deze pasta gewoon bij je thuisbezorgd wordt. We hebben in de nieuwste versie van de app toegevoegd dat je kan zoeken op categorie. Hoe dit werkt zie je in de afbeelding hieronder.

Ga naar je voorraadscherm. Hier kan je nu bij de categorie├źn drukken op het vergrootglas om te zoeken binnen die categorie, of op het icoon ernaast om te Swipe & Stocken binnen die categorie. Jij bent op zoek naar jouw pasta, dus we gaan zoeken binnen de hoofdcategorie “avondeten”. Je ziet nu een zoekscherm, met daaronder een hele lijst aan categorie├źn binnen ons aanbod aan avondeten. Dit geeft al een veel beter beeld van ons assortiment, toch?

Wanneer je drukt op “pasta” krijg je een hele lijst aan pasta’s. Dit zijn alle pasta’s die wij nu aanbieden. Staat jouw product hiertussen? Top, voeg hem toe aan je lijstje, en hij komt mee met je volgende levering! Staat hij er niet tussen? Druk dan op de blauwe knop onderin het scherm, en onze customer support helpt je verder.

 

“Mijn pasta staat niet in jullie assortiment..”

Na het chatten met customer support blijkt dat we jouw favoriete pasta nog niet in ons assortiment hebben. Balen. Echter hebben wij een hele makkelijke en fijne oplossing. Geef in de chat aan dat je jouw pasta graag tussen al onze andere soorten pasta zou zien. Wij zetten het product op onze wensenlijst, en we proberen het zo snel mogelijk toe te voegen! Hebben we het toegevoegd? Dan sturen we je een chatberichtje, en dan is iedereen blij.

Met deze update hopen we dat het veel makkelijker voor jou is om de juiste producten te vinden, en om producten toe te voegen aan de wensenlijst. Heb je nog opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten in de chat op de site, of in de app.

 

Deel:

DOWNLOAD DE_STOCKON APP

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Stockon