Boodschappen doen met een slimme app

Je favoriete (maar saaie) boodschappen doen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Download gewoon onze app en leun achterover. Wij doen de rest.

Direct downloaden

Wat heb je allemaal nodig om boodschappen te doen?

Boodschappen doen is niet zomaar iets. Je hebt er immers heel wat voor nodig. Een boodschappenbriefje bijvoorbeeld. En daarvoor heb je een pen nodig. Maar die schrijft nét niet helemaal lekker op de afgescheurde envelop die je voor deze gelegenheid gebruikt. En vergeet je je boodschappentassen niet mee te nemen, anders moet je ze weer kopen.

En dan… heb je natuurlijk ook een auto nodig. Er is heel wat te versjouwen en het regent bovendien. En ga je met de auto, dan moet je natuurlijk ook in zo’n veel te krappe parkeerplaats manoeuvreren, terwijl iemand achter je ongeduldig op de claxon zit te rammen.

Moeten we het dan nog hebben over de shopping experience in zo’n overvolle supermarkt zelf? Tja… het zou toch mooi zijn als dat anders kan.

Met onze app doe jij je boodschappen vanuit je luie stoel.

Via onze app maak je heel snel een vast boodschappenlijstje aan. Met een tik op het scherm zet jij een of meerdere boodschappen ‘aan’ zodat deze bij de eerstvolgende levering gratis bij jou op het aanrecht staan. Met hetzelfde gemak zet je je boodschappen ook weer ‘uit’. Hierdoor leert de app van jouw gebruik en worden wij steeds slimmer in het voorspellen wanneer jij wat nodig hebt. Zo zit je nooit meer zonder!

Ik weet genoeg, download de app

Stockon in 1 minuut uitgelegd.

Download de app