Altijd korting bij Stockon

Bij Stockon heb je altijd korting. Hoe doen we dat? Lees hier hoe onze kortingssystemen werken.

Altijd korting

Altijd korting? Dat klinkt als een mythe. Bij ons niet. Je krijgt altijd een percentage korting vanaf het moment dat je je producten in je mandje doet. Het maakt niet uit welke producten! Dit percentage groeit mee naarmate je meer bestelt. Bij een winkelmandje van €1,- zal dit niet echt opvallen, maar bij een bestelling van €25,- zit je al op een kortingspercentage van 5% over je hele levering. Dit kan wel oplopen tot 10%! Wij kunnen een grotere bestelling namelijk efficiënter inpakken en vervoeren, en dit voordeel willen we met jou delen.

Daarnaast vind je in het tabblad Acties in de app ook onze huidige aanbiedingen. Zo ben je bij Stockon altijd het voordeligste uit.

Ook kan je bij ons korting verdienen. Dit gebeurt in de vorm van stocktegoed. Stocktegoed lijkt een beetje op jouw eigen spaarpot. Stocktegoed is een bedrag wat je spaart, dat ingezet wordt als korting over je volgende leveringen. In de app vind je het stocktegoed in het menu.

Stocktegoed kan je op verschillende manieren krijgen. Je kan een vriend kennis laten maken met Stockon. Of je gebruikt een van de kortingscodes die we soms rondsturen in onze nieuwsbrief! Hartstikke handig dus.

Meer weten over stocktegoed? Of wil je weten hoe je stocktegoed kan verdienen?

Ervaar de voordeligste boodschappenservice