Alle voordelen van Stockon op een rijtje

De voordeligste boodschappenservice van Nederland

Stockon brengt boodschappen rechtstreeks van de producent naar jou. Dat scheelt ons in de kosten en jou dus ook. Ons systeem vergelijkt elke week onze prijzen met die van andere boodschappenservices en online supermarkten. Daarna passen wij deze prijzen aan. Zo betaal jij nooit teveel voor de producten die je nodig hebt. Daarnaast krijg je bij ons sowieso altijd korting op je hele mandje. En we voegen regelmatig aanbiedingen en acties toe aan ons assortiment.

Zo ben je in de meeste gevallen het voordeligst uit bij Stockon. En het wordt nog gratis thuisbezorgd ook.

Meer over onze prijzen en kortingen

Overal gratis thuisbezorgd

Stockon bezorgt overal in Nederland gratis bij bestellingen vanaf €25,-. Waar, wanneer en hoe vaak jij wilt. We bezorgen de boodschappen namelijk met het Foodnetwerk van PostNL. Daardoor kunnen we bezorgen in heel Nederland (behalve de Wadden). Dit netwerk is speciaal ontworpen voor het vervoer van voedsel, dus je boodschappen zullen gegarandeerd veilig aankomen bij jouw voordeur.

We hebben geen wachtlijst, dus je kan meteen beginnen. Tevens zit je nergens aan vast, je kan één keer bij ons bestellen of in een vast ritme. En wil je even geen boodschappen van ons ontvangen? Dan kan je pauzeren met één druk op de knop.

Land met bus

Meer over het bezorgen

Download de app

Rechtstreeks van de producent

Stockon is een platform voor boodschappen. Wij zijn geen traditionele supermarkt. Via Stockon koop je direct je boodschappen van de producent. Wij verzamelen die producten, pakken ze in en zorgen ervoor dat PostNL ze bij jou thuis brengt.

Dit zorgt voor meerdere voordelen. Zo betaal je nooit teveel voor je producten, is de houdbaarheidsdatum altijd goed geregeld en is jouw impact op het klimaat een stuk gunstiger.

Bus met brood

Meer over ons assortiment

Persoonlijke service gegarandeerd

Boodschappen doen is iets heel persoonlijks. Iedereen doet het, maar iedereen heeft ook andere voorkeuren. Wij proberen jou zo persoonlijk mogelijk te assisteren met het bestellen van je boodschappen. Zo helpen wij je met persoonlijke voorspellingen voor je volgende levering op basis van jouw gebruik. Hoe langer jij bij Stockon bestelt, hoe beter onze voorspellingen worden. Maar wees niet bang, jij blijft de baas! Is onze voorspelling niet correct? Dan pas je hem met al het gemak weer aan.

Je krijgt ook altijd korting op jouw favoriete producten en die worden bezorgd wanneer het jou uitkomt. En lukt er iets niet? Of mis je bepaalde producten in ons assortiment? Dan kunnen wij jou 1 op 1 helpen via de handige chatservice. Daar zit ons team van 09.00 tot 22.00 klaar om jou te helpen met je vragen, problemen, of gewoon voor een goed gesprek!

Man met headset

Meer over onze customer care

Klimaatneutraal

Ons klimaat is zeer belangrijk. En boodschappen doen heeft gewoonweg een groot effect op de uitstoot van onze samenleving. Veel mensen doen het met de auto, omdat er teveel spullen versleept moeten worden om met de fiets te gaan. En dan spreken we nog niet eens over het energieverbruik van al die koelingen in de supermarkt. Of het enorme netwerk aan vrachtwagens en distributiecentrums dat ingezet wordt.

Stockon heeft een plan om ervoor te zorgen dat boodschappen doen een klimaatneutrale zaak wordt. Wij doen er alles aan om onze CO2-uitstoot te reduceren. Door middel van innovatieve oplossingen brengen we zo efficiënt mogelijk jouw boodschappen bij jou thuis. De overgebleven CO2 die dan nog uitgestoten wordt, compenseren we. Zo dragen ook wij ons steentje bij en zijn wij een klimaatneutraal gegarandeerde boodschappenservice.

Recycle earth

Meer over ons klimaatplan