Over Stockon.

Stockon is een jonge start-up waar een ervaren team dag in dag uit enthousiast bouwt aan deze nieuwe dienst. Wie zijn we en hoe zien we eruit?

Wat is Stockon?

Stockon is in november 2017 opgericht in Utrecht. Wij hadden het idee dat er een dienst moest zijn die alle zware, saaie en terugkerende boodschappen gewoon bij jou aan de deur moest brengen. Zo zou jij tijd overhouden om naar de supermarkt, groenteboer, slager en bakker te gaan voor al je verse producten.

Stockon bezorgt jouw favoriete boodschappen overal in Nederland bij je thuis. Van pindakaas tot toiletpapier, van koffie tot spaghetti. Stockon zorgt ervoor dat jouw voorraadkast altijd goed gevuld blijft en jij houdt tijd over voor leuke dingen. Met de Stockon app zit je nooit meer zonder.

Het moet zo makkelijk mogelijk zijn om jouw favoriete boodschappen altijd in huis te hebben. Daarom zit onze customer care altijd voor de klant klaar, en ons technische team is altijd bezig om ervoor te zorgen dat de app zo gebruiksvriendelijk en behulpzaam mogelijk is.

We voegen assortiment toe op basis van wat de klanten willen, en ons kortingssysteem is zo gemaakt dat de klant altijd korting krijgt op de boodschappen die hij of zij nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat de klant altijd centraal staat en dat hij of zij nooit meer zonder deze boodschappen zit.

Contact met ons opnemen?

Contact

Werken bij Stockon?

Altijd al willen werken bij een flexibele, snel groeiende startup? Kom werken bij Stockon! Kijk tussen onze vacatures of er een functie voor jou bijstaat. Of stuur ons een open sollicitatie!

Onze vacatures