Pers

Stockon in het kort

Stockon is in 2017 opgericht in Utrecht. Het is een jonge start-up waar ruim 30 mensen dag in dag uit enthousiast bouwen aan deze nieuwe dienst. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht bedenken we continu ideeën om de app nóg beter en gebruiksvriendelijker te maken. Vanuit ons distributiecentrum in Roosendaal bedienen we gezinnen door het hele land. We luisteren graag naar onze klanten. Zo voegen we regelmatig nieuwe producten toe aan het assortiment.

Persbericht (20 nov. 2018)

UTRECHT – Stockon zet zich in om verspilling tegen te gaan. Diverse onderzoeken laten zien dat brood in de top drie van meest weggegooide producten staat. Het voorkomen van verspilling aan het eind van de keten heeft de meeste impact. Daarom heeft Stockon in samenwerking met Incubaker No Waste Bread ontwikkeld…

Lees verder op ons blog.

Persbericht (16 okt. 2018)

UTRECHT – Wie liever niet wil sjouwen met zware boodschappen, bestelt deze liever online. Dit brengt tot nu toe nog soms extra kosten met zich mee, maar toch claimen verschillende aanbieders al de goedkoopste te zijn. Boodschappenservice Stockon onderzocht in hoeverre deze claims klopten bij een groot aantal verschillende bestellingen. Er kan duidelijk worden geconcludeerd dat geen enkele online supermarkt in 100% van alle bestellingen de goedkoopste is en bestaand onderzoek zoals…

Lees verder op ons blog.

Persbericht (23 aug. 2018)

UTRECHT – Het klimaat verandert. De uitstoot van broeikasgassen zorgt ervoor dat de aarde opwarmt, met grote gevolgen voor het milieu.  De mens is hiervan de grootste veroorzaker en de steun van overheden, burgers en bedrijven is dan ook onmisbaar om klimaatverandering te beperken. Stockon draagt graag een steentje bij, en ging aan de slag om de eerste klimaatneutrale boodschappenservice van Nederland te worden.

Lees verder op ons blog

Persbericht (13 feb. 2018)

UTRECHT – Gemiddeld spendeert de consument 150 minuten per week* aan boodschappen doen en sjouwt ze 300 kilo per jaar mee naar huis. Kostbare tijd en energie die jij vast beter weet te spenderen, toch? Stockon biedt de oplossing! Voor iedereen die niet meer wil sjouwen, niet meer mis wil grijpen en niet meer wil nadenken over zijn favoriete boodschappen is er nu een voordelige, tweewekelijkse boodschappenservice die leert wat jij nodig hebt en dit als eerste food-commerce speler door heel Nederland gratis bij je thuis bezorgt.

Lees verder op ons blog