Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bezorgingen ook even pauzeren? En hoe zit het eigenlijk met betalen? We hebben deze en andere veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Kan ik ook verse producten bestellen?

Nee, we bezorgen op dit moment alleen langhoudbare producten, schoonmaakartikelen en verzorgingsproducten. Dus bijvoorbeeld pindakaas, allesreiniger en wc-papier, maar geen vers.

 

Kan ik gemakkelijk stoppen? Of even pauzeren?

Ja, dat regel je in de app. Met een druk op de knop sla je een bezorging over, of stop je helemaal. We hebben geen opzegtermijn, dus het is gelijk geregeld.

 

Is er een minimaal orderbedrag?
Nee, er is geen minimaal orderbedrag. Je bestelt gewoon lekker zoveel je wilt.

 

Hoe en wanneer betaal ik?

Je eerste bestelling betaal je via iDEAL of creditcard. Hiermee machtig je ons ook om de volgende bezorgingen bij je af te schrijven. Vanaf dát moment vullen we je producten aan en verloopt de betaling verder automatisch.

 

Jullie weten straks veel over mij. Wat doen jullie met die informatie?

We leren van je gebruik en zo kunnen we je steeds beter helpen. We gaan vertrouwelijk om met je gegevens en verstrekken die zeker niet aan derden.

 

Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Hoe verdienen jullie eraan?

We leveren direct vanuit de producent. Dus geen grote supermarkt met veel voorraad en personeel. Door die kosten te besparen kunnen we de prijzen laag houden en gratis bij je thuis bezorgen.

 

Krijg ik dan de rest van mijn leven dezelfde boodschappen?

Nee, geen zorgen. Iedere twee weken ontvang je een overzicht van de producten die jij op dat moment nodig hebt. Wil je een keer een ander merk tandpasta of een tijdje geen koekjes ontvangen? Dat regel je dan heel gemakkelijk in de app.