Onze boodschappenservice

Wat is de toegevoegde waarde van Stockon? Een vraag met een simpel antwoord: onze service. Maar wat houdt die service in?

Stockon, de boodschappenservice

Stockon bezorgt jouw favoriete boodschappen bij jou aan de deur. Zo simpel kunnen we het maken. Maar het is een heel fijn gevoel als alles goed geregeld is, toch? Daar is onze service voor. Wij helpen jou om het online boodschappen doen zo makkelijk mogelijk te maken. Maar wat komt daarbij te pas?

Allereerst de boodschappenservice. Wat gebeurt er met jouw bestelling nadat deze vastgezet is? En wie brengt de boodschappen bij jou thuis? Ook een zeer simpel antwoord is hierbij mogelijk: wij pakken jouw boodschappen met liefde en zorg in, en PostNL zorgt ervoor dat het veilig bij jou thuis afgeleverd wordt.

Daarnaast zitten wij klaar voor jou. Online boodschappen doen kan verwarrend zijn. Of je kan bepaalde producten niet vinden in de app. Of je wilt gewoonweg meer weten over onze dienst voordat je je eerste bestelling plaatst. Of je hebt het gevoel dat er iets niet goed is gegaan met je levering. Vele vragen, maar geen zorgen: onze customer care zit elke dag van 09.00 tot 22.00 voor al jouw vragen klaar. Zo is er nooit onzekerheid over iets simpels als boodschappen.

Meer weten over onze bezorging of over de customer care?

Download de app en ervaar onze service