Hoe Stockon je boodschappen levert

Bij Stockon kun je heel goed zelf bepalen wanneer jij je boodschappen op het aanrecht hebt staan. Op deze pagina lees je hoe je dat heel snel regelt in de app.

Download de app

Welke dag komt jou het beste uit?

Een beetje voorspelbaarheid in het leven kan geen kwaad. Wij van Stockon vinden het dan ook erg belangrijk om jou een vaste bezorgdag aan te bieden. Dit is de eerste stap die je zet om je boodschappen keurig thuisbezorgd te krijgen. Na deze keuze kun je bepalen op welk tijdstip je boodschappen aan de deur worden bezorgd.

 

Stockon App kies een dag Stockon app kies bezorgmoment in kalender

Wie bezorgt je boodschappen?

Het PostNL Foodnetwerk zorgt ervoor dat je boodschappen veilig en wel bij jou thuis worden bezorgd. Van Den Helder tot Maastricht, van Delfzijl tot Middelburg; Stockon bezorgt als eerste overal in Nederland*.

Je kiest bij ons voor een tijdvak van twee uur, zodat je niet onnodig veel tijd kwijt bent aan het wachten op je boodschappen. In de pakbon van je bestelling vind je tevens een Track & Trace code, dan heb je altijd een goede indicatie van het levermoment. Succes met bestellen!

* Overal op het vasteland. Momenteel bezorgen we niet op de Waddeneilanden.

Van de leverancier naar jouw voordeur

Op het moment dat jij een bestelling doet via de Stockon app, plannen wij jouw bezorging in in ons systeem. De avond voor je bezorging worden je boodschappen ingepakt in ons distributiecentrum. Eerst in de papieren Stockon tassen en vervolgens in een stevige krat, zodat er niks breekt.

Van ons distributiecentrum gaan ze vervolgens naar een distributiecentrum van PostNL, waar een bezorger van het Foodnetwerk je boodschappen meeneemt en ze bij jou thuis bezorgt. Zo zit je nooit meer zonder.

PostNL bus in een straat

Wil jij je boodschappen ook zo makkelijk thuisbezorgd krijgen?

Download en installeer dan nu de app, tik je boodschappenlijstje bij elkaar en begin met Stocken. Boodschappen zet je met een tik op het scherm ‘aan’ om ze bezorgd te krijgen en met hetzelfde gemak zet je ze weer ‘uit’ om een keertje over te slaan. Daarnaast leert de app van jouw gebruik. Zo kunnen we voorspellen wanneer jij wat nodig hebt. Probeer het een keertje. Krijg je geen spijt van. 🙂

Download nu de app